Massages

Ontspanningsmassage

Ervaar jij op dagelijkse basis veel stress? Heb je last van allerlei pijntjes of een verhoogde spierspanning? Onze ontspanningsmassage kan je weer helemaal tot rust brengen, niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Deze massage is bedoeld om alle spieren in je lijf los te maken, waardoor je je letterlijk vrijer en meer ontspannen voelt. Dit kan helpen om klachten als hoofd- en spierpijn te bestrijden, maar is ook goed voor je mentale gezondheid. Een ontspanningsmassage is een heus cadeautje voor jezelf, dat je even alle dagelijkse rompslomp doet vergeten.

Hotstones massage

Onze hotstones massage wordt uitgevoerd met warme basalt stenen. Dit is een hard, vulkanisch gesteente dat warmte zeer goed vasthoudt. Door de warmte en de specifieke punten waarop de stenen worden geplaatst heeft deze massage een veel dieper effect op de spieren, je bloedcirculatie en de energiestromen in je lichaam. Gifstoffen worden afgevoerd en je voelt heel sterk het diepe, rustgevende effect.

Sportmassage

Je kunt tevens bij ons terecht voor een sportmassage, welke bedoeld is om de bloedsomloop en stofwisseling op gang te brengen. Dit kan gunstig zijn voor het afvoeren van afvalstoffen na lichamelijke inspanning, bij een teveel aan spierspanning of bij blessures. Daarnaast kan een sportmassage (delen van) het lichaam voorbereiden op lichamelijke inspanning. Spierpijn en de kans op blessures worden namelijk drastisch verminderd, en het lichaam is beter voorbereid op de inspanning.

Wil je meer weten over alle massages die wij aanbieden? Neem gerust even contact met ons op, dan vertellen we je wat we voor je kunnen betekenen.

Menu