Medische pedicure in Schiedam

Klachten aan de voeten kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Verschillende aandoening zijn vaak de aanleiding voor het ontstaan van klachten. Klachten zijn onder andere overtollig eelt, problemen met uw teennagels en ontstekingen. Als medisch pedicure kan ik u helpen om deze klachten te verhelpen en uw voeten te onderhouden. Het kan ook voorkomen dat klachten ontstaan door verkeerd schoeisel of veel staan en lopen. Wij behandelen dan ook klachten die hierdoor zijn ontstaan zoals likdoorns, overtollig eelt, kloven, ingegroeide nagel, schimmelnagels en soortgelijke klachten. Voor behandeling bij een medische pedicure en reguliere pedicure in Schiedam kunt u dus zeker bij ons terecht.

Een pedicure of medische pedicure in Schiedam 

Bent u op zoek bent naar een pedicure in Schiedam? Dan bent u bij ons van harte welkom. Binnen onze pedicurepraktijk verzorgen wij verschillende pedicure behandelingen. U kunt bij ons terecht voor een ontspannende of verzorgende pedicure behandeling. In deze behandelingen zal uw voet gescrubt worden. Overtollig eelt kan verwijderd worden en u kunt een ontspannende massage krijgen. Het verschil met een reguliere pedicurebehandeling en een medische behandeling, zijn met name de klachten die behandeld worden. Als u klachten heeft door een aandoening zoals diabetes of reuma dan kunt u zeker bij ons terecht. 

Medisch pedicure Schiedam

Behandeling door een medisch pedicure

Klachten aan de voet komen vaak voor bij aandoeningen zoals diabetes en reuma. Als medische pedicure ben ik hierin gespecialiseerd. Het vroegtijdig opsporen van voetproblemen is bij diabetes en reuma extra belangrijk. Ontstekingen kunnen ontstaan onder het eelt waardoor dit in eerste instantie niet altijd zichtbaar is. In de loop van de tijd kunnen de klachten zich snel verergeren. Verzorg je voeten daarom goed en laat ze regelmatig verzorgen door een professionele pedicure. Problemen kunnen vroegtijdig worden gesignaleerd en al bestaande problemen kunnen veelal worden opgelost of verlicht.

Het behandelen van klachten

Als medisch pedicure behandel ik klachten die door verschillende oorzaken ontstaan zijn. Het kan voorkomen dat klachten ontstaan omdat u veel loopt of staat. Wanneer u intensief werk heeft waarbij u veel loopt, kan het voorkomen dan voetcomplicaties ontstaan. Voetcomplicaties kunnen ook ontstaan omdat u graag wandelt of veel moet staan. Met verkeerd schoeisel kunnen tevens klachten ontstaan. Ongeacht de oorzaak zijn verschillende voetklachten te behandelen. Door een afspraak bij onze medische pedicure in Schiedam te boeken kan naar de klachten gekeken worden. De klachten die wij behandelen zijn likdoorns, overtollig eelt, kloven, ingegroeide nagels, schimmelnagels en soortgelijke klachten. Voor behandeling bij een medische pedicure en reguliere pedicure in Schiedam kunt u dus zeker bij ons terecht.

Menu