Pedicure in Schiedam

Het is zeer belangrijk om uw voeten goed te verzorgen. De hele dag door draagt u schoenen en belast u uw voeten. Veel staan en lopen geeft wrijving onder de voeten. Het dragen van schoenen zorgt voor extra wrijving. Uw voetzolen kunnen glijden in de schoenen en de tenen en teennagels kunnen tegen de schoenen aan komen tijdens het lopen. Dit kan voor voetproblemen zorgen. Hierbij kunt u denken aan pijnlijke voeten, eelt, ingegroeide nagels, likdoorns etc. Het is daarom zeker fijn om uw voeten bij onze pedicure in Schiedam extra te laten verzorgen. U kunt de behandeling bij ons ook uitbreiden met extra’s. Laat uw voeten heerlijk verwennen met een massage of het laten lakken van uw nagels. Maak via onze website een afspraak bij onze pedicure in Schiedam. 

Een afspraak bij de pedicure in Schiedam

Uw voeten zijn misschien wel het meest belangrijke onderdeel van uw lichaam. De hele dag worden zij belast en worden ze opgesloten in sokken en schoenen. Het is dan ook niet vreemd dat uw voeten net als uw gezicht en haar wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. In veel gevallen zijn er al wat problemen ontstaan zoals eelt, kloven, likdoorns, een ingegroeide nagel of schimmelnagels. Het is voor veel mensen ook een lastige plek om te bereiken. Bezoek daarom regelmatig uw pedicure om uw voeten mooi en probleemvrij te houden. Bij onze praktijk vindt u een professionele medisch pedicure in Schiedam

Pedicure Schiedam

Een ontspannen behandeling bij een Pedicure

Het verzorgen van uw voeten is dus een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Het kan ontzettend fijn om dit door een pedicure te laten doen. Een behandeling kan een heerlijk verwennerij zijn. Neem comfortabel plaats in onze pedicure stoel en geniet van een behandeling. Het laten verwennen van uw voeten is dan ook ontspannend voor lichaam en geest. Met een massage wordt alle spanning uit uw voeten gehaald. U kunt ook bij ons terecht voor een sportmassage in Schiedam. Dit wordt professioneel gedaan met speciale massagetechnieken. Na een ontspannende sportmassage of ontspannende pedicure massage, zult u merken dat uw voeten meer ontspannen in uw schoenen zitten. 

Voeten en nagels verzorgen bij de pedicure

U kunt bij ons een afspraak plannen voor het behandelen van klachten en/of voor een ontspannen behandeling van uw voeten. Bij een behandeling kan het ook heerlijk zijn om uw nagels mee te laten nemen het verzorgen van uw teennagels kan een heerlijk fris gevoel geven. Het is dan ook fijn om met gelakte teennagels onze praktijk uit te lopen. Een behandeling waar voetverzorging wordt ingepland en het behandelen van uw nagels is ideaal als u uzelf wilt verwennen. U kunt kiezen uit nagellak en gellak. Vraag zeker naar alle mogelijkheden en plan een afspraak in bij onze pedicure in Schiedam. 

Menu