Pedicure

Je voeten zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van je lichaam. Ze moeten je letterlijk dragen, en zitten vaak de hele dag opgesloten in sokken en schoenen. Ze verdienen dus dezelfde aandacht als je gezicht en haar, zeker wanneer er al wat problemen zijn ontstaan.

Pedicure bij klachten

Onze pedicure is zowel bedoeld voor wanneer je je voeten even flink wilt verwennen, als voor wanneer je specifieke klachten hebt. Je kunt daarbij denken aan overtollig eelt, kloven, likdoorns, ingegroeide nagels of schimmelnagels. Als je er moeite hebt deze klachten zelf aan te pakken ben je bij ons aan het juiste adres. Op vakkundige wijze behandelen wij de klachten, verzorgen de voeten, en houden ze zowel mooi als probleemvrij.

Ontspannende of cosmetische pedicure

Ook wanneer je geen klachten aan de voeten hebt, is zo nu en dan een pedicure boeken geen overbodige luxe. Met de beste producten verzorgen wij de huid, de nagels en de nagelriemen, en zorgen we ervoor dat jouw voeten er weer stralend en verzorgd uitzien. Dit is vooral prettig in de lente en de zomer, wanneer je je voeten constant in slippers en sandalen showt. Ook in de winter zijn mooie voeten echter prettig om naar te kijken.

Of je nu voetklachten hebt of niet, en of je nu op zoek bent naar een half uurtje ontspanning of simpelweg zelf niet goed bij je voeten kunt, onze pedicure biedt uitkomst. Aan de hand van de staat van jouw voeten bieden wij een behandeling op maat, en loop jij zowel ontspannen als met mooi verzorgde voeten weer de deur uit.

Menu