Sportmassage in Schiedam

Bent u toe aan een flinke massage? Een sportmassage kan spanning in uw lichaam wegnemen. Een sportmassage is intensiever in vergelijking met een klassieke massage, een sportmassage kan dan ook gebruikt worden voor spierklachten, ontspanning en zelfs hoofdpijnklachten. U kunt bij ons terecht voor een sportmassage die helemaal is afgestemd op uw behoefte. Bij ons in de praktijk kunt u plaatsnemen op een heerlijke massage bank in een ontspannende ruimte waardoor de behandeling in rust begint. De massage wordt in een persoonlijk tempo opgebouwd naar een sportmassage die is aangepast op uw lichaam. 

Invloeden van massage op stress

Tegenwoordig ervaart iedereen steeds meer drukte en stress. Waarbij het leeftempo steeds toeneemt kan het zijn dat u ervaart elke dag achter te lopen. We leven in een wereld waar het heel normaal is dat we werk, huishouden, kinderen, boodschappen en sociale afspraken allemaal met elkaar moeten zien te combineren. Daardoor komt het steeds meer voor dat mensen dagelijks stress ervaren. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten. Van pijntje hier pijntje daar tot ernstige spierspanningen en hoofdpijn en migraine. Een heerlijke ontspanningsmassage kan u weer tot rust brengen. Dit zorgt voor lichamelijke rust en ook geestelijke rust.

Sportmassage Schiedam

Sportmassage in Schiedam en hotstone massage

In de praktijk kunt u genieten van een sportmassage en een hotstone massage. Een sportmassage is een diepe en stevige massage waarbij we de bloedsomloop en stofwisseling op gang brengen. Het doel van de massage is om het lichaam voor te bereiden op een komende inspanning. Eveneens wordt een sportmassage vaak gebruikt om spierspanningen te reduceren na een lichamelijke inspanning. De daarbij vrijgekomen afvalstoffen worden door de massage sneller afgevoerd. Hierdoor wordt spierpijn en kans op blessures worden drastisch verminderd. Een hotstone massage is een zachte massage met met warme basalt stenen. Ondanks de lichte druk werkt deze massage diep in op de spieren. 

Ontspannen de praktijk uit van top tot teen

Als sportmasseur wordt kennis gecombineerd met jarenlange ervaring. U kunt dan ook bij ons terecht voor sportmassage in Schiedam die helemaal is afgestemd op uw behoefte. Massage is voor iedereen anders. Een massage wordat namelijk anders ervaren, maar heeft ook bij iedereen andere uitwerkingen. Naast een sportmassage is het ook mogelijk om uw voeten te laten behandelen. Een voetmassage kan bij ons gedaan worden door een pedicure afspraak in te plannen. Bij de pedicure afspraak is meer mogelijk zoals het behandelen van klachten zoals eelt, likdoorns, het bijwerken van uw teennagels en meer. U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een pedicure in Schiedam of medisch pedicure in Schiedam. Kijk zeker op onze website voor de mogelijkheden.

Menu